A BÉT és a CODEX Értéktár Zrt. közös rendezvényén szakemberek sorakoztatják fel az érveket, előnyöket és hátrányokat mindkét előállítási mód mellett és ellen.

carousel-04.jpg

Rendezvényünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik számára még ismeretlen ez a terület, de szeretnék megismerni a lehetőségeket, akik értékpapír kibocsátóként döntés előtt állnak ebben a kérdésben, akik már döntést hoztak, de felmerült a gondolat, hogy meglévő értékpapírjaikat átalakítanák, vagy azoknak, akik szeretnék megismerni az előállítási módok előnyeit és hátrányait egyaránt.

A BÉT és a CODEX Értéktár Zrt. közös rendezvényén neves szakmai előadók segítségével olyan információkhoz juthat, melyek segítik az Ön és gazdasági társasága számára legoptimálisabb előállítási mód kiválasztásában. 

Téma: DEMATERIALIZÁLT VAGY FIZIKAI?

Helyszín: Budapesti Értéktőzsde - Bank Center Irodaház - Platina Torony I. konferenciaterem (1054 Budapest, Szabadság tér 7.)

Időpont: 2017. április 26. napján 15.00 óra (Regisztráció 14.30 órától)

Előadók: dr. Tomori Erika (ügyvéd, elsődleges szakterülete az értékpapírjog, a társasági jog és a bankjog), dr. Száz Ágnes (ügyvéd, szakterülete a tőke- és pénzpiaci szabályozás, a tőkepiaci tranzakciók, a társasági jog)

A részvétel INGYENES, de a korlátozott létszám miatt regisztrációhoz kötött.

Regisztrációért kattintson ide