A színvonalas nemzetközi vállalatfinanszírozási képzés jóval több, mint oktatási program. A csatlakozó vállalatoknak és vezetőiknek kapcsolatépítési lehetőségük is nyílik hasonló méretű és tevékenységű európai nagyvállalatokkal, befektetőkkel, kereskedelmi bankok képviselőivel és tőzsdei szakemberekkel való találkozásra.

Jóval több egy oktatási programnál

01-elite-program-bet

ELITE-BÉT partnerség célja

  • A vállalatok külső finanszírozáshoz jutását támogató program, átfogó, a vállalati pénzügyi kultúra fejlesztését, a vállalatvezetők szemléletformálását támogató képzés.
  • Olyan vállalatvezetési és finanszírozási ismereteket, illetve network-öt nyújt, amely nemzetközileg is versenyképessé teszi a vállalkozásokat, és megnyitja az utat a tőzsdei, valamint egyéb külső finanszírozási formák felé.
  • A vállalatok támogatása a következő fejlődési lépésben.

Az ELITE program meghonosításával a BÉT a hazai vállalatok számára egy Európában már befutott, és a hazai sajátosságokhoz igazított programot tesz elérhetővé. A gyors növekedést ambicionáló hazai vállalatok vezetői változatos formában szerezhetnek új ismereteket az előadóktól és a program többi résztvevőjétől. Az üzleti iskolák és iparági szereplők (egyetemek, bankok, befektetési szolgáltatók, corporate finance és más tanácsadók, könyvvizsgálók, ügyvédi irodák stb.) együttműködésével folyó képzés tematikája a nemzetközi best practice-ek mellett figyelembe veszi a hazai sajátosságokat is, például a befektetők elvárásai, a piaci környezet, az adózás vagy jogi ismeretek vonatkozásában.

További információk az ELITE programról:

Prezentációk

Végh Richárd (vezérigazgató, BÉT): Növekedés a tőzsdével - ELITE Program, együttműködésben a BÉT-tel

Letöltés

Luca Peyrano (ügyvezető igazgató, ELITE): Connecting companies with capital - ELITE

Letöltés