A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) tőzsdetanfolyamának korábbi alkalmaihoz hasonlóan október 11-én is nagyon sokan voltak kíváncsiak az aktuális előadásokra. Az Akadémiát Bozsik Balázs, a BÉT PR és marketing igazgatójának előadása nyitotta: bemutatta a tőzsde megújult holnapját, mely minden népszerű platformról, így asztali számítógépről, mobilról, tabletről is elérhető.

A következő előadást Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője tartotta. A szakember a tőzsdei folyamatokat befolyásoló tényezőkről – pl. elemzői vélemények, makrokönyezet, gazdasági adatok, vállalati információk – tartott előadást André Kostolany idézetekkel fűszerezve.

Az elméleti részt egy gyakorlati példákkal színesített prezentáció követett Szántó András lakossági üzletág igazgató (Equilor) jóvoltából. Az interaktív, kérdezz-felelekké alakult előadáson egyebek mellett szó esett a vezető magyar részvények kilátásairól, a Brexit angol fontra gyakorolt hatásáról, de a dollár-jen árfolyam várható alakulásáról is.

A BÉT Akadémia soron következő, október 18-i eseményén a tőkeáttételes kereskedésről és a daytrade – online kereskedés világáról tart előadást Virág Ferenc (Random Capital Zrt.) és Harcsa Norbert (IPOPEMA Securities, S.A. Sales). További információk itt!

Az eseményen bemutatott prezentációk letölthetőek:

Prezentációk

Kiss Mónika: Mi mozgatja a magyar piacot?

Szántó András: Tőzsdei helyzetkép

Letöltés