15_BET_17_002-Reszvenyfutam_Screenshot_meret_Preview_v2.jpg

A Részvényfutamban kiemelkedő játékosok több kategóriában is értékes nyereményekhez juthatnak.

A Budapesti Értéktőzsde jóvoltából, azok a tanár és diák játékosok, akik a játék végén a legmagasabb értékű portfólióval rendelkeznek, izgalmas SkyWard szélcsatornás élményrepülésen vehetnek részt. Mindkét nyertes csoportos, 7 fő részére szóló repülésre jogosult csomagot kap.

Érdemes a játékra a legjobb mentor-tanárokat is jelölni, tehát azokat a pedagógusokat, akik szakértelmükkel, segítségükkel, útmutatásukkal segítik diákjaik pénzügyi tanulmányait, részvételét a Részvényfutamban, ugyanis a legtöbb szavazatot kapott jelölt tanár egy 5 fős SkyWard szélcsatornás élményrepülésen vehet részt.

A játékban a kvízjátékosok kiemelkedő teljesítménye is díjazásra kerül: a játék végén sorsolással kerül kiválasztásra 10 fő azok közül, akik legalább egy helyes (három jó válasz) kvízt töltöttek ki a Részvényfutam ideje alatt. Az ő nyereményük egy Amazon Kindle Paperwhite e-book olvasó.

A játék végén a Pénziránytű Alapítvány további értékes különdíjakat ajánl fel a legjobban szereplő diákok és tanárok, valamint a legaktívabb iskolák számára. A 3 legjobban teljesítő diák tabletet, a 3 legjobban teljesítő tanár okostelefont, míg a 3 legaktívabb iskola pedig projektort kap jutalmul.